torsdag den 3. februar 2011

You can`t buy cool...

Abate Tour Sweden / Poppe

Har lige fundet nogle billeder frem fra, da vi var på tour i broderlandet, for at få ideer og støtte til Abate som var noget aktiv i 80èrne. En kanon tour, som trods at vi havde den ultimátive Road Captain med (Paw som så godt som altid kørte forkert og sjældent nåede frem til tiden, sorry Paw) ikke kørte forkert en eneste gang. Blandt andet var vi omkring Wheels hvor legenden Sture Thorngren fortalte om ombygning af biler og mc, en herlig gut.    


                                           Fra venstre Bogge, Paw, Jimmy, Joi, Sture, Hasse

Som "tolk" havde vi Hasse Dansk med, som gjorde det hele lidt mere forståeligt, Hasse har boet i Sverige i mange år og har været en del af Hoj miljøet.                                                Her er vi så bænket i privaten på Wheels


Vi var også omkring MCM, som endda var så venlig at sætte lidt i bladet om vores kummerlige forhold for ombyggere i DK.                                    Her hænger vi så uden for de dengang lidt beskedne lokaler


                             Redaktionspersonalet fra venstre lill Anders og Totte Wimann

Senere var vi på besøg hos Sofia Hogs som er en rigtig gammel chopper club fra Stockholm, det var et kanon miljø de havde fået banket op i deres klubhus.
 Her var der vist lidt start problemer...


Ingen besøg i Stockholm uden et kig forbi den ultimative ( var det i hevrt fald dengang) støvle butik Sko Uno, hvor vi var ved at blive smidt ud fordi vi ville tage et par billeder.

Her er vi så på besøg hos en ung Bosse Jensen, fede lakeringer og en Corvette som han vist stadig har.

     Endnu et besøg, denne gang hos Atte som havde sit værksted og butik i et beskyttelsesrum, fyldt med parts.
                                     Her er direktøren for det hele, bag disken og får sig en pils

All you need is ....